Regnskap fra A til Å

Solhøi Revisjon - din lokale regnskapsfører

Vi kan tilby

Tverrfaglig miljø
Lang erfaring 
Skreddersydde regnskapstjenester
Solhøi Revisjon er et autorisert regnskapsførerselskap med solid kompetanse der vi høster fordeler av vårt tverrfaglige miljø. Vi leverer regnskapstjenester til alle typer bedrifter og har lang erfaring fra en rekke ulike virksomheter og bransjer. Dette gir oss mulighet til å tilby akkurat din bedrift det aller beste innen regnskaps- og økonomitjenester.
 
La våre regnskapsførere overta hele eller deler av regnskaps- og økonomiarbeidet, slik at du kan få bedre tid, kontroll og økonomi! Outsourcing av regnskapstjenester bidrar ofte til å skape en kostnadseffektiv drift. Det frigjør også verdifull tid slik at du som kunde kan konsentrere deg om kjernevirksomheten.

Våre tjenester

Regnskapsføring
Lønnsadministrasjon
Fakturering
Rapporteringer
Betalingsoppdrag
Årsoppgjør
Skattemelding
Rådgivning
Økonomistruktur

Er du vår neste samarbeidspartner? 

Vi ønsker å hjelpe deg som vil ta nye steg med din virksomhet. Utover å tilby ordinær regnskapsførsel, vil vi være din sparringspartner i organisatoriske og strategiske beslutningsprosesser. 
Ta kontakt ved spørsmål eller behov for bistand!
Kontakt oss

Våre regnskapssystemer

Vi bruker Tripletex
Tripletex er et 100 % webbasert regnskapssystem, som gir deg en løpende god oversikt og kontroll over likviditet, resultat, lønnsomhet og utvikling for din bedrift.
 
Tripletex består av en rekke moduler som er integrert sømløst med hverandre. Her har man mulighet for modulene faktura, regnskap, lønn, lager, prosjekt og timeregistrering i ett og samme system. Dermed unngås dobbeltarbeid ved import og manuell bokføring av bilag fra ett system og inn i ett annet. Tripletex støtter også abonnementsfakturering, EHF faktura og KID. Man kan også betale regninger rett fra systemet (direkte remittering).
 
Vi bistår med å kartlegge rutiner og behov i din bedrift, og ut ifra det velge hvilke moduler som skal kombineres for å oppnå en mest mulig effektiv løsning.
arrow-right